PUBLICITAIRE NUMMERPLAATHOUDERS ONZICHTBAAR / INVIS

Bent u op zoek naar publicitaire plaathouder uit kunststof? Maar u wilt dat de plaathouder gemaskeerd wordt door de officiële nummerplaat? Dat kan met een 'invis' of onzichtbare nummerplaathouder. Enkel de publicitaire ruimte is met dit model zichtbaar. Wenst u graag een nummerplaathouder met publiciteit voor uw zaak? Wij kunnen ze personaliseren met uw logo, een speciaal lettertype naar keuze of een bijzondere lay-out. We leveren vanuit Kortrijk en Antwerpen naar heel België. De kwaliteit en de duurzaamheid van de geleverde houders is hierbij steeds gegarandeerd.

 

Naadloze uitvoering met verschillende opties

Bij de onzichtbare publicitaire plaathouders is de plaathouder verhuld door de officiële plaat. De publiciteit is alleen zichtbaar onderaan en niet over de volledige lengte zoals wel het geval is bij een publicitaire plaathouder in kunststof. De nummerplaat is gemakkelijk te monteren. We bieden de volgende mogelijkheden aan:

Plaathouders met zeefdruk.

Plaathouders met een hoogwaardige automotive doming. Het minimumaantal voor deze optie bedraagt 1000 stuks.

 

 

Graag meer informatie over deze onzichtbare publicitaire plaathouders? Neem dan vandaag nog contact op met het team van C&C Equipment in Kortrijk en ontdek wat wij voor u kunnen doen.