PUBLICITAIRE NUMMERPLAATHOUDERS GROOT IN

Bent u op zoek naar publicitaire plaathouders in kunststof vanuit Kortrijk en Antwerpen of een andere locatie? Bij C&C Equipment bieden we u kwalitatieve nummerplaathouders die we volledig kunnen personaliseren in onze eigen grafiekstudio op maat van uw wensen. Van het ontwerp tot de film, bedrukking en levering: het verloopt allemaal onder onze persoonlijke begeleiding.

 

Diverse mogelijkheden

Onze publicitaire plaathouders in kunststof kunnen worden gemonteerd rondom de nummerplaat. Deze nummerplaathouders zijn vervaardigd uit ABS en de publiruimte spreidt zich uit over de volledige lengte van de plaat. De montage is eenvoudig met een klik-en-vijssysteem en inox schroefjes. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

Zeefdruk, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De plaat wordt bedrukt met uw gepersonaliseerde tekst in reliëf en een warmtefilm in verchroomd of geborsteld aluminium. De reliëftekst kan vervolgens gelakt worden in diverse kleuren.

Gepersonaliseerde tekst in reliëf met een tekstafwerking in het wit.

 


Contacteer ons

Graag meer informatie over onze publicitaire plaathouders in kunststof? Neem dan vandaag nog contact op met C&C Equipment in Kortrijk voor bijkomende inlichtingen. We helpen u graag verder.