Plaathouders in diverse materialen

Plaathouders zijn dé ideale manier om reclame te maken en bij C&C Equipment kunt u hiervoor terecht. Wenst u liever neutrale plaathouders omdat u geen bijkomende namen wenst te vermelden? Ook dat vormt geen enkel probleem.

Publicitaire plaathouders

C&C Equipment maakt in de eerste plaats publicitaire plaathouders voor auto’s maar ook voor brommers, fietsen en moto’s kunt u bij ons terecht. Met behulp van de plaathouders kunt u op een duidelijke en gemakkelijke manier reclame maken.

Diverse mogelijkheden

De plaathouders zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: ABS, polypropeen, aluminium… Alles hangt af van de wensen van de klant. U hebt de keuze tussen verschillende kleuren, logo’s, een huisstijl... Bovendien bieden wij ook een luxe-uitvoering: plaathouders in chroom. Wij kunnen 14 dagen na uw goedkeuring al leveren. Ideaal dus om snel werk te maken van reclame zeker als u actief bent in de autohandel, als leasingfirma of als autodealer.

C&C Equipment heeft bovendien de eerste plaathouder gemaakt waarbij de plaat niet langer op de wagen geboord moest worden. Daardoor werd het een stuk gemakkelijker om de plaat op de auto te hangen. De alom bekende kleine zwarte plaathouder in chroom hebben we nu ook in de Europese formaten. Bel of mail meteen voor meer info of een gepersonaliseerde offerte.