Nummerplaten met of zonder reflectering

C&C Equipment kan zorgen voor de productie van de nummerplaten vooraan de wagen. Deze hebben dezelfde kwaliteit als de achterplaten die geleverd worden door het ministerie. Wij kunnen zowel de rode als de groene plaat binnen de 24 uur leveren. Daarvoor beschikken wij over een embossingmachine.

Embossing center

Het is ook mogelijk om een embossing center aan te kopen. Dit is een pers van 20 ton waarmee 60 platen (ook reflecterende) per uur gemaakt kunnen worden. Deze zijn van topkwaliteit. We werken hiervoor samen met een Duitse fabrikant die voor een optimale service zorgt. Neem gerust contact met ons op indien u hierover meer informatie wenst.

Nummerplaatmachine

C&C Equipment levert u graag ook de machines voor de aanmaak van nummerplaten vooraan. Deze hebben DIV-goedkeuring en zijn SPM-Group toestellen. SPM is Europees leider in de aanmaak van plexy voorplaatmachines.

Neem contact op

Kies voor kwaliteit en koop een nummerplaatmachine bij C&C Equipment. Ook voor gepersonaliseerde sleutelhangers of plaathouders voor de moto, auto of fiets kunt u steeds op onze service rekenen. Hebt u speciale wensen of wilt u ook uw logo op nummerplaathouders laten voorzien? Dit kan perfect, dus bel of mail vrijblijvend voor een eerste kennismakend gesprek.