Gepersonaliseerde sleutelhangers van hoogwaardige kwaliteit

Mag het wat origineler zijn? Bij C&C Equipment zit u goed voor tal van gepersonaliseerde accessoires, zoals sleutelhangers die we leveren vanuit Kortrijk en Antwerpen in heel België. Verder kunt u eveneens bij ons terecht voor de productie van voorplaten. Op onze uitmuntende service kunt u steeds rekenen.

 

Sleutelhangers naar wens

Door middel van doming maken we allerlei sleutelhangers op maat. We kunnen deze personaliseren met uw logo of een andere reclameboodschap naar wens. We bieden tal van designs, formaten en verschillende kleuren, en we staan steeds open voor uw suggesties. Een bestelling is mogelijk vanaf 1000 stuks en kan geleverd worden in heel België. 

 

Productie van voorplaten

Wenst u een exacte replica voor de nummerplaat vooraan uw wagen? Met behulp van een pers die goedgekeurd is door DIV en een embossing center voorzien we een hotprint zoals bij originele nummerplaten. Onderhoudsvriendelijkheid en degelijkheid zijn hierbij onze troeven.

Benieuwd naar onze accessoires en diensten? Neem vandaag nog contact op met C&C Equipment in Kortrijk voor uw publicitaire en neutrale plaathouders of gepersonaliseerde sleutelhangers. We hanteren een flexibele aanpak op maat van uw wensen.